تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۴

هشدار حزب الله به اسرائیل: صبر ما را تمام نکنید

«محمود قماطی» گفت: حزب‌الله هرگز نه از سلاح خود و نه از ایفای نقش مقاومت دست نخواهد کشید.

ترامپ و نتانیاهو

اقتصاد۲۴- وی درباره وجود خطرات واقعی علیه موجودیت و بقای لبنان هشدار داد و افزود: نیرو‌های حزب‌الله همانند اشباحی در جنوب لیتانی باقی خواهند ماند.

قماطی با اشاره به آمادگی حزب‌الله برای مقابله با هرگونه تحولات میدانی احتمالی، تأکید کرد: اگر صبر مقاومت تمام شود دیگر با هیچ کس بحث نخواهد کرد.

پیشتر کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که ارتش این رژیم برای آغاز جنگ جدید در جنوب لبنان آماده می‌شود و بانک اهداف حزب‌الله را برای هدف قرار دادن آماده کرده است.

این رسانه صهیونیستی همچنین مدعی شد که رژیم صهیونیستی برای آغاز حمله گسترده در جنوب لبنان در آینده نزدیک، آماده می‌شود.

این در حالی است که «گدعون ساعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی روز گذشته ادعا کرد اختلافات این رژیم با لبنان، ساده و قابل حل است.

وی در گفت‌و‌گو با پایگاه شبکه العربیه به زبان انگلیسی گفت: مایل به عادی‌سازی روابط با لبنان هستیم و می‌توان اختلافات را پشت سر گذاشت.

وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد: با حمله به حزب الله، حاکمیت لبنان را نقض نمی‌کنیم.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از ۲ ماه، چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا، آتش‌بس را امضا کرد؛ آتش‌بسی که هزاران بار آن را نقض کرده است.

بر اساس توافق آتش بس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند، ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی علاوه بر حملات روزانه به خاک لبنان، نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشته و آنجا را ترک نکرده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار