تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۰۵ دی ۱۴۰۴

جزئیات تازه از توقیف نفتکش در خلیج فارس

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: یک فروند کشتی نفت‌کش خارجی حامل حدود ۴ میلیون لیتر سوخت قاچاق را در آب‌های خلیج فارس و در مجاورت جزیره قشم توقیف شد.

توقیف یک نفتکش

اقتصاد۲۴- رزمندگان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران در این رابطه ۱۶ خدمه غیرایرانی این کشتی را دستگیر و تحویل مقامات قضایی داده‌اند که این افراد با صدور قرار تأمین کیفری در بازداشت به سر می‌برند.

 در راستای اجرای مواد ۲۰ و ۲۲ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، این کشتی نفت‌کش و محموله آن به ارزش حدود ۷۰۰ میلیارد تومان به نفع دولت ضبط خواهند شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار