تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۰۷ دی ۱۴۰۴

غیبت معنادار فرزین در جلسه امروز مجلس

همانند جلسات پیشین، شماری از اعضای هیات دولت و به‌ویژه تیم اقتصادی شامل سیدعلی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت و حمیدرضا پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه، مسعود پزشکیان را در این نشست همراهی کردند.

غیبت فرزین در جلسه امروز مجلس، خبرساز شد

اقتصاد۲۴- به رسم همیشه تعدادی از اعضای هیات دولت و به طور ویژه تیم اقتصادی شامل سیدعلی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت، حمیدرضا پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه مسعود پزشکیان را همراهی کردند. اما غایب بزرگ تیم اقتصادی دولت که جای خالی‌اش به خوبی به چشم می‌آمد، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی بود.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، امروز برای دفاع از لایحه بودجه ۱۴۰۵ در صحن علنی مجلس حضور یافت. به رسم همیشه تعدادی از اعضای هیات دولت و به طور ویژه تیم اقتصادی شامل سیدعلی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد، غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهاد کشاورزی، محسن پاک‌نژاد وزیر نفت، حمیدرضا پورمحمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه در این جلسه مسعود پزشکیان را همراهی کردند. اما غایب بزرگ تیم اقتصادی دولت که جای خالی‌اش به خوبی به چشم می‌آمد، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی بود.

براساس شنیده‌ها و بررسی‌های خبرنگار، بعد از جلسه غیرعلنی مجلس با تیم اقتصادی دولت، فرزین در هیچ یک از جلسات کمیسیون تلفیق هم شرکت نکرده است. همانطور که پیش از این از جزئیات آن جلسه غیرعلنی گزارش داده بودیم، در آن جلسه نمایندگان انتقادات بسیار تندی علیه عملکرد فرزین مطرح کردند و کم و بیش جلسه پرچالش و پر سروصدا شده بود.

این روز‌ها حرف و حدیث‌های زیادی، با توجه به انتقادات گسترده درخصوص شرایط بانک مرکزی و عملکرد ریاست آن مطرح می‌شود.

برخی اخبار از استعفای او حکایت دارند، اما گفته می‌شود هنوز رئیس‌جمهور به نامه استعفای او پاسخی نداده است؛ نه مثبت و نه منفی. 


بیشتر بخوانید: اسامی احتمالی جانشینان فرزین در بانک مرکزی لو رفت


از طرف دیگر بسیاری در مجلس و فضای سیاسی و اقتصادی کشور معتقدند که یکی از عوامل اصلی شرایط امروز ارز در بازار کشور، نحوه عملکرد فرزین است. بر همین اساس استقبال‌کنندگان از برکناری او کم‌تعداد نیستند.

همچنین گفته می‌شود یکی از دلایل به جریان افتادن سوال از رئیس‌جمهور این است که براساس قانون، نمایندگان نمی‌توانند به صورت مستقیم رئیس بانک مرکزی را استیضاح کنند. در نتیجه، چون نمی‌توانند او را در قبال عملکردش در خصوص بازار ارز بازخواست کنند، به صرافت افتاده‌اند تا پزشکیان را برای پاسخگویی به صحت علنی مجلس بکشند.

علاوه بر این طبق اخباری که رسانه‌ها منتشر کرده‌اند، فرزین در جلسات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه در مجلس هم حاضر نشده است.

این غیبت‌ها در جریان بررسی یکی از مهم‌ترین و مرتبط‌ترین طرح‌های دولت با رئیس بانک مرکزی موجب شده تا گمانه‌زنی‌ها درباره قهر، استعفا یا برکناری او قوت بگیرد.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار