تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۱۰ دی ۱۴۰۴

برگزاری همایش مدیران ستادی و استانی بیمه کوثر

همایش مدیران ستادی و استانی این شرکت با هدف بررسی عملکرد نه ماهه و برنامه‌های فصل پایانی سال جاری برگزار شد.

برگزاری همایش مدیران ستادی و استانی بیمه کوثر

اقتصاد۲۴- در ابتدای این همایش، ابوالفضل آقادادی مدیرعامل بیمه کوثر، ضمن خیرمقدم به مدیران حاضر، میلاد باسعادت امام جواد (ع) و حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) و روز پدر را تبریک گفت و با گرامیداشت یاد و خاطره پدران آسمانی برای آنان علو درجات مسئلت کرد.

وی با تشریح اهداف اصلی شرکت، رضایت مشتریان و سودآوری را دو محور اساسی فعالیت‌های بیمه کوثر عنوان کرد و تاکید نمود: اولویت همیشگی بیمه کوثر به عنوان سازمانی هدفمند و استراتژی‌محور رضایت مشتریان است.

مدیرعامل بیمه کوثر ضمن اشاره به اهمیت سرمایه انسانی شرکت به نقش مدیریت صحیح و پیگیری مستمر مطالبات در حفظ پایداری و ثبات مالی شرکت نیز اشاره نمود.

این همایش یک روزه که در تهران برگزار شد، در سالن‌های مختلف با محور‌های مشخص شده با تبادل نظر و هم‌اندیشی مدیران ستادی و استانی پیرامون راهکار‌های ارتقای عملکرد، رضایت‌مندی مشتریان و تقویت پایداری شرکت به کار خود پایان داد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار