تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۴

نقشه جدید اسرائیل لو رفت

اسرائیل به نیرو‌های کرد سوریه پیشنهاد کمک نظامی داد. روز گذشته نیز فرماندهی کل نیرو‌های قسد با اعلام بسیج عمومی از تمام کرد‌ها در مناطق مختلف خواست به کرد‌های سوریه بپیوندند.

 

اقتصاد۲۴- یک مسئول در نیرو‌های کرد سوریه از پیشنهاد رژیم صهیونیستی برای کمک به این نیرو‌ها خبر داد.

وی اضافه کرد که نیرارتش اسرائیلو‌های کرد سوریه از هر حمایتی که از آنها صورت بگیرد استقبال می‌کنند.

طی روز‌های گذشته درگیری‌های مسلحانه میان نیرو‌های کرد سوریه دموکرات موسوم به قسد و رژیم جولانی در مناطق مختلف این کشور شدت گرفته است. در حالی که دو طرف یک توافق امضا کردند منابع کرد اعلام کردند که مذاکرات منتهی به امضای این توافق به شکست انجامیده است.‌

روز گذشته نیز فرماندهی کل نیرو‌های قسد با اعلام بسیج عمومی از تمام کرد‌ها در مناطق مختلف خواست به کرد‌های سوریه بپیوندند. همچنین اخباری در خصوص پیوستن ساکنان اقلیم کردستان عراق به این درگیری‌ها منتشر شده است.

لازم به ذکر است که رژیم صهیونیستی پیشتر نیز از دروزی‌های سوریه حمایت کرده بود و تلاش دارد با چنین اقداماتی راه را برای مداخلات بیشتر در سوریه و انجام حملات شدیدتر علیه این کشور باز کند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار