تاریخ انتشار: ۱۲:۵۶ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۴

علی نیکزاد: ترامپ بی‌ادب است!

نایب رئیس مجلس گفت: از طرف اینجانب اعلام کنید که دونالد ترامپ فردی فاقد عقل و شخصی بی‌شعور است.

علی نیکزاد

اقتصاد۲۴- علی نیکزاد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا علیه رهبر انقلاب اسلامی گفت: از طرف اینجانب اعلام کنید که دونالد ترامپ فردی فاقد عقل و شخصی بی‌شعور است. ما رهبر خود را رهبر دینی و سیاسی می‌دانیم؛ ایشان مرجع تقلید ما، رهبر سیاسی ما و خط قرمز ما هستند؛ بنابراین اظهاراتی که ترامپ مطرح کرده، بیشتر شبیه به شوخی است و این بدان معناست که او در واقع کل ملت ایران را مخاطب قرار داده است.

او افزود: ملت ایران نشان داده‌اند که حتی اگر نسبت به قوای سه‌گانه، اعم از قوه مجریه، قضاییه و مقننه، انتقاد یا مشکلاتی داشته باشند، در راهپیمایی ۲۲ دی دو موضوع به‌طور کاملاً روشن و آشکار نمایان بود. نخست، حضور قرآن در دستان مردم بود؛ آن هم در واکنش به اقدام قرآن‌سوزی که صورت گرفته بود. حتی افرادی که ظاهرشان متفاوت بود نیز قرآن را در دست داشتند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته دوم، اطاعت و تبعیت مردم از رهبری و تصاویری بود که از مقام معظم رهبری در دست داشتند؛ امری که نه‌تنها در این مقطع، بلکه در مقاطع مختلف به‌وضوح قابل مشاهده بوده است

نیکزاد در پایان اظهار کرد: بر این اساس، ترامپ فردی بی‌ادب است؛ شخصی که به‌جای حکمرانی، به‌دنبال چپاول جهان از طریق زور، غارت و حاکم کردن قانون جنگل، آن هم در جهت منافع شخصی خود و خانواده‌اش است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار