تاریخ انتشار: ۱۱:۳۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴

افزایش ۵۰ درصدی مستمری کمیته امداد و بهزیستی

مستمری کمیته امداد و بهزیستی از ۳۰ درصد پیشنهادی دولت به ۵۰ درصد افزایش پیدا کرد

افزایش ۵۰ درصدی مستمری

اقتصاد۲۴- مجتبی یوسفی با اشاره به مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ گفت: یکی از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه به جهت توجه به معیشت افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی، از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی، مربوط به حقوق ماهیانه یا مستمری پرداختی آنها بود.

وی افزود: پیشنهاد اولیه دولت برای افزایش مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی برای سال آینده ۳۰ درصد و برای والدین معزز شهدا ۲۰ درصد پیش‌بینی شده بود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۵ با بیان اینکه با پیشنهاد نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق و با توجه به شرایط تورمی و افزایش هزینه‌های خانوار، مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی از ۳۰ درصد پیشنهادی دولت به ۵۰ درصد افزایش پیدا کرد، اظهار کرد: همچنین مستمری والدین معزز شهدا که پیشنهاد دولت برای آن ۲۰ درصد بود نیز با مصوبه کمیسیون تلفیق به ۵۰ درصد افزایش یافت.

یوسفی گفت: بنابراین، این دو پیشنهاد به جهت توجه به معیشت افراد مورد حمایت نهاد‌های حمایتی و والدین معزز شهدا، به تصویب کمیسیون تلفیق بودجه رسید و در صورت تصویب در صحن علنی و تأیید شورای نگهبان اجرا خواهد شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار