تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
مژده برای دارندگان سهام

بسته جدید سهام عدالت در انتظار تصویب نهایی هیئت دولت

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی در خصوص آخرین تصمیمات مربوط به سهام عدالت نکاتی را مطرح کرد.

سهام عدالت

اقتصاد۲۴- معصومه آقاپور، مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی و عضو شورای عالی بورس، در خصوص آخرین جزئیات بسته مربوط به سهام عدالت گفت: پس از بررسی‌های بسیار کارشناسی که طی شش ماه گذشته انجام شد و با در نظر گرفتن نظرات دولت چهاردهم و بررسی جزئیات مختلف، نزدیک به ۴۰ جلسه در این زمینه تشکیل شد و در نهایت بسته نهایی و پیشنهادی شورای عالی بورس به هیئت دولت تقدیم شد تا نظرات خود را اعلام کنند.

او افزود: ان‌شاءالله با هماهنگی دولت، شورای عالی بورس و سران سه قوه، در رابطه با مراحل اجرای این بسته و شرایط آن، تصمیم‌های بسیار خوبی اتخاذ خواهد شد تا مردم عزیز کشورمان منتفع شوند.

مشاور رئیس‌جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی با اشاره به بسته سهام عدالت تصریح کرد: خبر‌های خوبی در راه است و سهامداران سهام عدالت می‌توانند منتظر اخبار خوبی باشند؛ ان‌شاءالله اتفافات خیلی خوبی در رابطه با نوع سهامداری آنها در پیش است؛ در خصوص نماد‌های استانی سهام عدالت نیز اتفاقات خوبی بناست رخ دهد.

آقاپور تأکید کرد: با این حال لازم است اجازه دهیم تصمیمات نهایی اعمال شود و اخبار رسمی توسط رئیس شورای عالی بورس یعنی وزیر امور اقتصادی و دارایی است، به اطلاع مردم برسد.

منبع: تجارت نیوز
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار