تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۴

۴ هزار و ۸۴۶ خریدار در بستر بورس کالا سیمان خریدند

در هفته گذشته، ۴ هزار و ۸۴۶ خریدار از ۳۰ استان کشور (به‌جز استان قزوین)، یک میلیون و ۲۹۱ هزار و ۸۰۶ تن سیمان را از طریق بورس کالای ایران تأمین کردند.

۴ هزار و ۸۴۶ خریدار در بستر بورس کالا سیمان خریدند

اقتصاد۲۴- طبق آمار رسمی، در هفته منتهی به اول اسفند ۱۴۰۴، استان‌های تهران با ۱۲۶ هزار و ۳۵۰ تن، اصفهان با ۱۰۷ هزار و ۸۵۰ تن، استان فارس با ۸۶ هزار و ۵۷۱ تن و استان مرکزی با ۷۵ هزار و ۳۴۰ تن در صدر جدول حجم خرید سیمان از بورس کالا قرار گرفتند.

هم‌چنین بالاترین تعداد مشتریان به ترتیب به استان‌های آذربایجان غربی با ۴۷۷ خریدار، استان فارس با ۴۵۷ خریدار، استان خوزستان با ۴۳۹ خریدارو استان کرمانشاه با ۳۶۵ خریدار اختصاص داشت.

این گزارش حاکی است: ورود سیمان به بورس کالا، ساختار توزیع این محصول را متحول کرده و دسترسی عادلانه و شفاف‌تری را برای مصرف‌کنندگان فراهم آورده است. این تحول نه‌تنها موجب شده است که مصرف‌کنندگان به صورت عادلانه‌تر به سیمان دسترسی پیدا کنند، بلکه باعث افزایش شفافیت و رقابت سالم در این بازار نیز شده است. این روند موجب شده است که عرضه و تقاضا به‌طور بهینه‌تری تنظیم شود و دسترسی به این کالا برای تمام مصرف‌کنندگان، چه در مناطق دورافتاده و چه در مناطق صنعتی، تسهیل شود. بورس کالا به کانال اصلی تأمین سیمان برای طیف گسترده‌ای از مصرف‌کنندگان بزرگ و کوچک در سراسر کشور تبدیل شده و این فرآیند به‌صورت مستمر و هفتگی در حال انجام است.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار