تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۴

الهام علی‌اف دستور آماده‌باش داد

گاردین نوشت: ️نیرو‌های نظامی جمهوری آذربایجان دستور آماده باش برای بالاترین سطح رزمی را دریافت کردند.

الهام علی اف

اقتصاد۲۴- گاردین نوشت: ️نیرو‌های نظامی جمهوری آذربایجان دستور آماده باش برای بالاترین سطح رزمی را دریافت کردند.

️الهام علی اف، رئیس جمهور آذربایجان، روز پنجشنبه در مورد حمله پهپادی ادعایی در منطقه نخجوان، جلسه امنیتی تشکیل داد و در سخنرانی خود اظهار داشت که «هر نیروی متخاصمی قدرت کامل «مشت آهنین» ما را احساس خواهد کرد».

️نیرو‌های مسلح ایران پرتاب پهپاد به خاک آذربایجان را تکذیب کرده‌اند. با این وجود، علی اف گفت که آذربایجان «این اقدام تروریستی فجیع را به شدت محکوم می‌کند» و دولت او سفیر ایران در باکو را احضار کرده است.

منبع: اکو ایران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار