تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۴

یوسف پزشکیان: هرچه دوست داشتند به رئیس‌جمهور گفتند

فرزند و مشاور رئیس‌جمهور اعلام کرد انتقادهایی که به فرم و محتوای صحبت ضبط شده رئیس‌جمهور وارد شد حتی اگر درست باشد، در زمان مناسبی طرح نشده است. رسانه‌ای کردن انتقاد هم به نظرم به نفع کشور نبود.

یوسف پزشکیان: هرچه دوست داشتند به رئیس‌جمهور گفتند

اقتصاد۲۴-یوسف پزشکیان، فرزند و مشاور رئیس‌جمهور، در حساب کاربری خود در فضای مجازی نوشت: صحبت رئیس‌جمهور با واکنش‌های زیادی همراه بود. عده‌ای فرم و کیفیت تصویر، عده‌ای عذرخواهی و عده‌ای کلمه «آتش به اختیار» را بهانه کردند و هر چه دوست داشتند گفتند.

انتقاد‌هایی که به فرم و محتوای صحبت ضبط شده رئیس‌جمهور وارد شد حتی اگر درست باشد، در زمان مناسبی طرح نشده است. رسانه‌ای کردن انتقاد هم به نظرم به نفع کشور نبود.


بیشتر بخوانید: عبور رادیکالیسم از سد وحدت ملی در شرایط جنگی/ تندرو‌ها شمشیر را برای شورای موقت رهبری از رو بستند!


عذرخواهی از همسایگان شاید اشکال دیپلماتیک داشته باشد، من در این مورد صلاحیت اظهار نظر ندارم. اما با فرهنگ ما سازگار است.

رئیس‌جمهور آتش به اختیار را نه به عنوان یک کار غلط بلکه به عنوان نتیجه طبیعی و درست یک برنامه دفاعی مطرح می‌کند.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار