تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۴

هشدار اتحادیه اروپا درباره شوک جنگ علیه ایران به اقتصاد جهان

طولانی شدن جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران موجب رکود تورمی شدید در اروپا و شوک به اقتصاد جهان می شود

هشدار اتحادیه اروپا درباره شوک جنگ علیه ایران به اقتصاد جهان

اقتصاد۲۴- در پی حملات آمریکا و اسرائیل و بسته شدن تنگه هرمزاتحادیه اروپا درباره شوک اقتصادی ناشی از طولانی شدن جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران هشدار داد.

به گزارش  مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، «والدیس دومبروفسکیس» کمیسر اقتصادی اتحادیه اروپا درباره تبعات این جنگ گفت: طولانی شدن جنگ موجبت ها، بهای انرژی در جهان افزایش می یابد. بهای نفت در حال ثبت رکوردهای جدیدی است و تا ۱۲۰ دلار نیز بالا رفته است که از سال ۲۰۲۲ بی سابقه است.

 

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار