تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۴

مهاجم خارجی استقلال درخواست جدایی داد

منیر الحدادی هافبک مراکشی - اسپانیایی تیم فوتبال استقلال به دنبال جدایی از این باشگاه است.

منیر الحدادی

اقتصاد۲۴- پس از جنگ تحمیلی رژیم منحوس صهیونیستی با همراهی آمریکای جنایتکار به کشورمان، تمامی بازیکنان خارجی تیم‌های لیگ‌برتری با همکاری سفارت‌های کشورشان در ایران تصمیم به ترک خاک کشورمان گرفتند.

در همین حال منیر الحدادی ستاره مراکشی - اسپانیایی استقلال که سابقه حضور در بارسلونا و همبازی بودن با لیونل مسی را دارد راهی اسپانیا شد تا در کنار خانواده اش باشد.

سایت آفریقا فوت در خبری اختصاصی مدعی شد که منیر الحدادی از باشگاه استقلال خواسته که با توجه به شرایط جنگی در ایران قراردادش با آبی‌ها فسخ شود و دیگر حاضر به بازگشت به کشورمان نیست و خواهان عقد قرارداد با باشگاهی است که بتواند در آن بازی کند.

این در شرایطی است که هنوز تکلیف ازسرگیری رقابت‌های لیگ برتر در ایران مشخص نیست و باید دید تصمیم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای ادامه مسابقات به چه صورت خواهد بود.

از آنجایی که مدیربرنامه الحدادی با آنتونیو آدان، یاسر آسانی، موسی جنپو و داکنز نازون یکی است این احتمال وجود دارد که سایر خارجی‌های استقلال هم خواهان جدایی از این باشگاه شوند.

منبع: مهر
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار