تاریخ انتشار: ۰۵:۳۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۴

شناورهای نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی مخفی شده‌اند؟

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح با بیان این که خبر سنتکام مبنی بر اینکه شناورهای نیروی دریایی سپاه در بنادر اقتصادی مخفی شده‌اند را تکذیب می‌کنیم از کشورهای همسایه خواست که به آمریکایی‌ها پناه ندهند.

سردار ابوالفضل شکارچی

اقتصاد۲۴- سردار ابوالفضل شکارچی شامگاه چهارشنبه (۲۰ اسفندماه) در گفت وگویی تلویزیونی اظهار داشت: الحمدلله عملیات‌های پی در پی کوبنده و دشمن شکن نیرو‌های مسلح با موفقیت خسارات بسیار سنگینی را در شب گذشته علیه آمریکای جنایتکار و پایگاه هایشان در منطقه و در سرزمین‌های اشغالی به جا گذاشت.

 وی افزود: خسارات فراوان و تلفات سنگینی را بر آن‌ها تحمیل کردیم.

سردار شکارچی گفت: امروز فرماندهی جنایتکار ارتش آمریکا در سنتکام تهدید کرده به دروغ بیان کرده که شناور‌های نیروی دریایی سپاه در اسکله‌ها و در بنادر اقتصادی ایران مخفی شدند.

وی ادامه داد: این خبر را صد در صد کذب می‌دانیم و دروغ است، نیروی دریایی قدرتمند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و همچنین ارتش جمهوری اسلامی قدرتمندتر از آن هستند که بخواهند خدای نکرده به مکان‌های دیگری که جمعیتی و اقتصادی است بروند و مشکل برای آن‌ها درست کنند

وی گفت: ما قدرتمندانه ایستاده‌ایم و ابتکار عمل در خلیج فارس امروز به دست این نیرو‌های قدرتمند است، این بهانه‌ای است برای اینکه سنتکام مراکز اقتصادی ما را مورد اصابت قرار بدهد و تهدید کند.

سردار شکارچی ادامه داد: اگر همچنان در تداوم این کشتن مردم بی گناه زنان و مردان و کودکان بیگناه بخواهد اقدامات خاصی را انجام دهد متقابلا ما تهدید می‌کنیم؛ بر خلاف اینکه هیچ یک از شناور‌های نیروی دریایی در اسکله‌های تجاری و در مراکز اقتصادی و در بنادر کشتیرانی و اقتصادی حضور ندارند.

وی تصریح کرد: چنانچه کوچکترین تهدیدی علیه بنادر ما عملیاتی شود هیچ یک از بنادر و اسکله‌های در خلیج فارس در مقابل ما هیچ یک امنیت نخواهند داشت و همه اسکله‌ها و بنادر و مراکز تجاری و اقتصادی کل منطقه هدف مشروع ما خواهد بود و عملیات سنگین‌تر از عملیات‌های که تا الان انجام دادیم را انجام خواهیم داد.

وی گفت: لذا ما از کشور‌های همسایه می‌خواهیم که ضرب العجل پناه به آمریکایی‌ها ندهند و آنان را بیرون بریزند؛ نگذارند به منافع و منابع خودشان به عنوان مخفیگاه آمریکایی‌ها آسیبی وارد شود.

سردار شکارچی ادامه داد: ما همچنان بار‌ها تاکید کردیم و الان هم تاکید می‌کنیم به حاکمیت ملی کشور‌ها احترام میگذاریم؛ منافع ملی ملت‌های مسلمان برایمان قابل احترام هستند، ولی امروز متاسفانه به عنوان مخفیگاه ارتش وحشی آمریکا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: تاکنون ما دست نگه داشتیم ولی امروز اگر این تهدید آمریکا عملیاتی شود قطعا هیچ اسکله، بندری و مرکز اقتصادی در خلیج فارس از دسترس ما خارج نخواهد بود و به عنوان هدف مشروع مورد اصابت قرار خواهند گرفت.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار