تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۴

عراقچی: اکنون کاخ سفید التماس می‌کند!

عراقچی نوشت: کاخ سفید اکنون به جهان از جمله هند التماس می‌کند که نفت خام روسیه را خریداری کنند.

عراقچی: اکنون کاخ سفید التماس می‌کند!

اقتصاد۲۴- عراقچی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ایالات متحده ماه‌ها تلاش کرد با فشار و زورگویی هند را وادار کند واردات نفت از روسیه را متوقف کند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ادامه داد:، اما تنها دو هفته پس از جنگ با ایران، کاخ سفید اکنون به جهان از جمله هند التماس می‌کند که نفت خام روسیه را خریداری کنند.

عراقچی گفت: اروپا تصور می‌کرد با حمایت از جنگ غیرقانونی علیه ایران، حمایت آمریکا را در برابر روسیه به دست خواهد آورد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: واقعاً رقت‌بار است.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار