تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۴

نگرانی زلنسکی از کمبود موشک پس از حمله به ایران

رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به حملات آمریکا و اسرائیل به ایران و استفاده از تسلیحات در این جنگ، هشدار داد که کشورش به‌زودی با کمبود موشک مواجه خواهد شد.

نگرانی زلنسکی از کمبود موشک پس از حمله به ایران

اقتصاد ۲۴-ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین شامگاه چهارشنبه در گفت‌و‌گو با تلویزیون «بی‌بی‌سی» عنوان کرد: «اوکراین با خطر کمبود موشک برای جنگ علیه روسیه مواجه است.»

به گزارش ایسنا، زلنسکی ادعا کرد: «یک جنگ طولانی در ایران، برای ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه یک امتیاز است.»

رئیس‌جمهور اوکراین در جریان سفر به لندن گفت: «علاوه بر هزینه‌های انرژی، با کمبود ذخایر ایالات متحده و کمبود تسلیحات دفاع هوایی، اوکراین نیز با کمبود منابع مواجه می‌شود.»

وی افزود: «من احساس بسیار بدی نسبت به پیامد‌های جنگ علیه ایران، برای اوکراین دارم، زیرا مذاکرات صلح دائما به‌تعویق می‌افتند.»

«کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا نیز گفت: «تمرکز باید بر اوکراین باشد. من فکر می‌کنم این بسیار مهم است که ما در این خصوص شفاف باشیم.»

نخست‌وزیر بریتانیا افزود: «قاعدتا درگیری در ایران و خاورمیانه ادامه دارد، اما ما نمی‌توانیم تمرکز خود را از آنچه در اوکراین می‌گذرد، از دست بدهم.»

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار