تاریخ انتشار: ۱۰:۲۴ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۴

تهیه بسته‌های معیشتی برای مناطق آسیب دیده

دبیر کل اتاق ایران از تهیه بسته های حمایتی معیشتی توسط تشکل ها و بخش خصوصی برای خانواده های کم برخوردار و مناطق آسیب دیده خبر داد.

تهیه بسته‌های معیشتی برای مناطق آسیب دیده

اقتصاد۲۴- ابوالفضل روغنی گلپایگانی در گفت و گویی اظهار کرد: این روز‌ها ما به عنوان افسران فضای اقتصاد کشور باید کار کنیم، رزمندگان در جبهه هوا و فضا می‌جنگند و ما هم باید در سنگر‌های اقتصادی مبارزه کنیم.

او افزود: بنابراین تلاش مان این بوده تا چراغ تولید را روشن نگه داریم برای اینکه صنعتگران، کشاورزان و معدنکاران تا جایی که ما می‌توانیم به آن‌ها کمک کنیم سرپا باقی بمانند. حس مسئولیت اجتماعی سبب شد تا تعداد زیادی بسته‌های معیشتی آماده شود و جامعه هدف این بود که به کمیته امداد و بهزیستی برای مناطق محرومی که آسیب دیده هستند این اقلام را برسانیم.

روغنی عنوان کرد: این کار خیر شروع شد و نه تنها اتاق ایران بلکه تشکل‌های اقتصادی سراسر کشور که حدود ۶۰۰ تشکل هستند در همین راستا بسته‌های معیشتی را آماده کردند و در اختیار مردمان قرار دادند که حداقل در ایام مبارک بتوانیم برای یک تا دو شب افطاری شان کاری انجام دهیم

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار