تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۵

دستگیری عوامل اسرائیل در کشور

وزارت اطلاعات از دستگیری ۲۵ تَن از سربازان صهیون خبر داد.

وزارت اطلاعات ایران

اقتصاد۲۴- وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران از دستگیری ۲۵ نفر از سربازان صهیون و معرفی ۱۵ نفر به مراجع قضایی خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: با اتکاء بر «اطلاعات مردم پایه» و اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان‌های مرکزی و گلستان، تعداد ۲۵ نفر از سربازان صهیون دستگیر و ۱۵ نفر به مرجع قضایی معرفی شدند:

۲۳ نفر از مزدوران دشمن آمریکایی صهیونیستی در استان مرکزی شناسایی و دستگیر شدند.

این متهمین ضمن ارتباط با ستاد رسانه‌ی صهیونیست‌ها (شبکه تروریستی اینترنشنال) و ارسال مختصات اماکن نظامی و محل استقرار نیرو‌های حافظ امنیت برای این پایگاه جاسوسی و ارتباط با گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب، مترصد اقدام میدانی برای آشوب خیابانی در فراخوان‌های دشمن آمریکایی صهیونی بودند.


بیشتر بخوانید: وزارت اطلاعات: ۱۱۱ نفر از هسته‌های سلطنت‌طلب دستگیر شدند


همچنین شناسایی و بازداشت یک هسته‌ی دو نفره‌ی مزدور دشمن آمریکایی-صهیونیستی در استان گلستان که با طراحی نقشه‌ای درصدد خلع سلاح مامورین یک مرکز و پس از آن حمله به مراکز انتظامی با قصد به دست آوردن سلاح و مهمات بیشتر بودند. این مزدوران پیش از هر اقدامی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان گلستان شناسایی و دستگیر شدند. از مخفیگاه این هسته سلطنت‌طلب، مقادیر زیادی فشنگ جنگی و شکاری، انواع سلاح سرد از قبیل چاقو، قمه و شمشیر، تعداد زیادی کارت ملی و گواهینامه‌های متعلق به غیر، نارنجک صوتی و دودزا، شوکر، پرچم‌های رژیم جنایتکار آمریکا و پلاک‌های سرقتی خورو کشف و ضبط شد.

همچنین در راستای اجرای قانون تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با کشور‌های متخاصم، مستندات اعمال مجرمانه ۱۵ نفر سربازان صهیون فارسی زبان دشمن در خارج از کشور، برای مصادره اموال به دستگاه قضائی ارسال شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار