تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۵

بازگشت دوباره رونالدو به عربستان

کریستیانو رونالدو بعد از چند روز دوری از عربستان به این کشور برگشت.

بازگشت دوباره رونالدو به عربستان

اقتصاد۲۴- کریستیانو رونالدو بعد از چند روز دوری از عربستان به این کشور برگشت. کریستیانو رونالدو در روز‌هایی که لیگ عربستان به خاطر شرایط منطقه تعطیل بود این کشور را ترک کرد.

رسانه‌های عربستانی اعلام کردند که رونالدو به این کشور برگشته است و به زودی در تمرینات تیمش شرکت خواهد کرد. رونالدو در فصل جاری عملکرد بسیار خوبی در النصر داشته است و تیم او در صدر جدول رده‌بندی قرار دارد.

این ستاره پرتغالی بسیار امیدوار است که آمادگی خود را در فصل جاری حفظ کند و بتواند تیم ملی فوتبال پرتغال را در جام جهانی همراهی کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار