تاریخ انتشار: ۱۶:۱۵ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۵

مخالفت مجدد شهردار نیویورک با جنگ علیه ایران

زهران ممدانی، شهردار نیویورک، در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه منتشر شد، مخالفت عمیق خود را با حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ابراز کرد.

مخالفت دوباره شهردار نیویورک با جنگ علیه ایران

اقتصاد۲۴- ممدانی در مصاحبه با برایان تایلر کوهن، مفسر سیاسی، گفت: «این جنگی است که باید از هر نظر با آن مخالفت شود، نه فقط از نظر رویکردی، بلکه از نظر اخلاقی و سیاسی. این همچنین جنگی که باید با آن مخالفت شود به این دلیل که با همان پولی تأمین مالی می‌شود که می‌تواند این شهر، در این کشور هزینه شود ، و این در حالی است که نسبت به این واقعیت کورکورانه عمل می‌شود.»
 
گفتنی است ممدانی در روزهای نخست جنگ نیز حملات ایالات متحده و اسرائیل به ایران را «تشدید فاجعه‌بار یک جنگ تجاوزکارانه غیرقانونی» خوانده بود.
 
شهردار نیویورک در پستی در پلتفرم اجتماعی ایکس نوشته بود: «بمباران شهرها. کشتن غیرنظامیان. گشودن یک صحنه جدید جنگ. آمریکایی‌ها این را نمی‌خواهند. آنها جنگ دیگری را برای تغییر رژیم نمی‌خواهند. آنها می‌خواهند از بحران عدم توانایی مالی رهایی یابند. آنها صلح می‌خواهند.»
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار