تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۵

افشین پیروانی از باشگاه پرسپولیس رفت

باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، از تعلیق همکاری با افشین پیروانی سرپرست تیم بزرگسالان این تیم خبر داد.

افشین پیروانی از باشگاه پرسپولیس رفت

اقتصاد۲۴- باشگاه پرسپولیس با صدور اطلاعیه‌ای رسمی، از تعلیق همکاری با افشین پیروانی سرپرست تیم بزرگسالان این تیم خبر داد. در این اطلاعیه آمده است:

باشگاه پرسپولیس ضمن محکومیت شدید حملات و اقدامات خصمانه رژیم متخاصم ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، بر پایبندی خود به ارزش‌ها و منافع ملی تأکید می‌کند.

در ادامه این بیانیه تصریح شده است: در روز‌ها و ایامی که شاهد حملات کشور متخاصم آمریکا به کشور عزیزمان هستیم، سفر اخیر مدیر تیم فوتبال پرسپولیس به این کشور، مورد تأیید ارکان مدیریتی باشگاه نبوده است. بر همین اساس و در راستای صیانت از جایگاه و شأن باشگاه پرسپولیس، همکاری با ایشان تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درآمده است.

باشگاه همچنین اعلام کرده است: تصمیم‌گیری نهایی در این خصوص، پس از بازگشت ایشان به ایران عزیز و برگزاری جلسه کمیته انضباطی باشگاه اتخاذ و به اطلاع هواداران خواهد رسید.

در پایان، باشگاه پرسپولیس بر تعهد خود نسبت به اصول حرفه‌ای، انضباطی و ارزش‌های ملی تأکید کرده و اعلام می‌دارد در قبال هرگونه اقدام خارج از چارچوب، قاطعانه و مسئولانه عمل خواهد کرد.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار