تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۵

واکنش پزشکیان نسبت به توهین به پاپ

مسعود پزشکیان نوشت: به نمایندگی از ملت بزرگ ایران توهین به جنابعالی را محکوم می‌کنم و اعلام می‌دارم هتک حرمت عیسی (ع)، پیامبر صلح و برادری برای هیچ آزاده‌ای قابل قبول نیست.

واکنش پزشکیان نسبت به توهین به پاپ

اقتصاد۲۴- مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به بی‌احترامی دونالد ترامپ به پاپ لوئی نوشت: عالی جناب پاپ لوئی چهاردهم به نمایندگی از ملت بزرگ ایران توهین به جنابعالی را محکوم می‌کنم و اعلام می‌دارم هتک حرمت عیسی (ع)، پیامبر صلح و برادری برای هیچ آزاده‌ای قابل قبول نیست.

او در نهایت افزود: از الله برای شما سربلندی آرزو میکنم.

لازم به توضیح است که پیش‌تر دونالد ترامپ، رئیس ایالات متحده آمریکا با انتشار متنی در شبکه اجتماعی تروث سوشال با حمله به پاپ لئو ادعا کرد اگر او رئیس آمریکا نمی‌شد وی نیز به مقام پاپی نمی‌رسید. حمله ترامپ به پاپ به این دلیل بود که او از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران انتقاد کرده است.

توییت پزشکیان نسبت به توهین به پاپ

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار