تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۵

اسلام‌آباد: در تلاشیم اختلاف‌ها میان ایران و آمریکا را کاهش دهیم

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به این‌که آمریکا و ایران در مذاکرات اسلام‌آباد بسیار به دستیابی به یک توافق نزدیک بودند، بیان کرد که پاکستان در تلاش است اختلاف‌ دیدگاه دو طرف را کاهش دهد.

اسلام‌آباد: در تلاشیم اختلاف‌ها میان ایران و آمریکا را کاهش دهیم

اقتصاد۲۴- «محمد اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان امروز گفت که اسلام‌آباد تلاش می‌کند اختلاف میان دیدگاه‌های آمریکا و ایران را در مذاکرات جاری میان آن‌ها کاهش دهد.

شبکه الجزیره گزارش داد که محمد اسحاق دار درباره اختلاف دیدگاه‌ها در این مذاکرات گفت: لبنان یکی از موضوعات اصلی مناقشه میان ایران و آمریکا است.

او افزود: واشنگتن و تهران در مذاکرات اسلام‌آباد بسیار به یک توافق نزدیک بودند.

اسلام‌آباد در ۲۳ فروردین میزبان هیات‌های مذاکره‌کننده آمریکایی و ایرانی بود. اگرچه به گفته دستگاه دیپلماسی ایران، طرفین به‌رغم تفاهم بر سر طیفی از موضوعات به دلیل فاصله‌ای که در دیدگاه آن‌ها پیرامون ۲ الی ۳ موضوع مهم وجود داشت، به توافق نرسیدند.

طی روزها اخیر فیلد مارشال «عاصم منیر» فرمانده ارتش پاکستان در راستای ماموریت این کشور برای میانجیگری به تهران سفر کرده بود. فرمانده ارتش پاکستان با مقامات عالی سیاسی و نظامی ایرانی دیدار و با آن‌ها رایزنی کرد.

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از برنامه‌ریزی برای برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا دوشنبه هفته جاری در اسلام‌آباد است، اگرچه مقامات ایرانی با انتقاد از اقدامات و اظهارات بی‌اساس طرف آمریکایی که آن را ناقض تعهداتش نسبت به آتش‌بس دانسته، هنوز با مشارکت در این مذاکرات موافقت خود را اعلام نکرده است.

دولت آمریکا پس از بی‌نتیجه ماندن دور اول مذاکرات میان ایران و آمریکا اقدام به محاصره بنادر ایران کرد. پس از برگزاری آتش‌بس در لبنان و بازگشایی مشروط تردد در تنگه هرمز تحت نظارت نیروهای مسلح ایران طبق تعهدات آن در آتش‌بس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در ادعاهای شب گذشته خود درباره مذاکرات با ایران، گفت که محاصره دریایی همچنان ادامه خواهد داشت و در نتیجه بدعهدی طرف آمریکایی سخنگوی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص) پیش از ظهر شنبه از بازگشت کنترل تنگه هرمز به حالت قبل در پی بدعهدی‌های مکرر آمریکا خبر داد.

وی تاکید کرد: تا زمانی که آمریکا به محدودیت تردد شناورها از مبدا ایران به مقصد و از مقصد به مبدا ایران پایان ندهد، وضعیت تنگه هرمز به شدت کنترل و به حالت قبلی باقی می ماند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار