تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۵

صدای بازیکنان پرسپولیس بلند شد

بازیکنان پرسپولیس به شرایط این روز‌های فوتبال معترض هستند.

بازیکنان پرسپولیس

اقتصاد۲۴- با تصمیم سازمان لیگ، ادامه مسابقات لیگ برتر که به دلیل شرایط جنگی متوقف شده بود به بعد از بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ موکول شد. این موضوع علاوه بر نارضایتی تعدادی از مربیان شاغل در لیگ برتر، گلایه‌های زیاد بازیکنان پرسپولیس را هم در پی داشته است.

برخی از بازیکنان پرسپولیس در این خصوص معتقدند که اگر مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا می‌کرد، با توجه به روند بازی‌ها، این تیم شانس صعود به رتبه‌های بالای جدول را داشت، اما موکول کردن ادامه بازی‌ها به بعد از جام‌جهانی، باعث می‌شود شرایط پرسپولیس هم دچار دستخوش شود.

تعدادی از بازیکنان پرسپولیس در جلسه روز گذشته با مدیرعامل این باشگاه در محل تمرین، گلایه خود را از تعطیلی مسابقات لیگ ابراز داشتند چرا که آنها معتقد بودند در صورت ادامه مسابقات لیگ برتر، شرایط پرسپولیس با بازی‌های ابتدایی نیم فصل دوم کاملا متفاوت بود.

بازیکنان پرسپولیس بابت توقف به وجود آمده در مسابقات لیگ برتر گلایه دارند. آنها در روز‌های اخیر تمرینات سنگینی را پشت سر گذاشته بودند، اما تصمیم جدید سازمان لیگ باعث شد تا تمرینات پرسپولیس تا زمان نامشخصی تعطیل شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار