تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵

سکوت بازیکنان خارجی به درخواست استقلال

استقلالی‌ها قصد دارند از ۲۰ اردیبهشت تمرینات خود را از سر بگیرند و به همین خاطر از بازیکنان خارجی شان خواستند به تهران سفر کنند.

بازیکنان خارجی استقلال

اقتصاد۲۴- بعد از آنکه اعلام شد رقابت‌های لیگ برتر بعد از جام جهانی از سر گرفته خواهد شد، مسئولان باشگاه استقلال با ارسال ایمیلی رسمی به بازیکنان خارجی خود این مسئله را ابلاغ کردند و از آنها خواستند تا اواسط اردیبهشت به ایران برگردند و آماده شروع تمرینات شوند.

استقلالی‌ها قصد دارند از ۲۰ اردیبهشت تمرینات خود را از سر بگیرند و به همین خاطر از بازیکنان خارجی شان خواستند به تهران سفر کنند.

این درخواست رسمی از سوی باشگاه استقلال هنوز پاسخی را به همراه نداشته است. بازیکنان خارجی استقلال جوابی به نامه باشگاه خود ندادند و مشخص نیست تصمیم آنها برای آینده چیست.

این در حالی است که یاسر آسانی ستاره آلبانیایی استقلال هم امروز در مصاحبه‌ای صحبت از جدایی و حضور در یک تیم اسپانیایی کرده بود و باید دید دیگر بازیکنان خارجی چه تصمیمی برای بازگشت به ایران خواهند گرفت.

منبع: ورزش 3
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار