تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵

روزگار پرپیچ و خم رامین رضاییان

رامین رضاییان برای حضور در سومین جام جهانی انگیزه زیادی دارد و در اولین بازی دوستانه پاس منجر به گل پیروزی را ارسال کرد.

روزگار پرپیچ و خم رامین رضاییان

اقتصاد۲۴- دور سوم اردوی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ امروز (یکشنبه) آغاز شد و ۳۱ بازیکنی که در ۲ مرحله قبلی حاضر بودند، بازهم گرد هم جمع شدند تا برای حضور در لیست نهایی امیر قلعه‌نویی رقابت کنند. چند روز قبل دیداری بین تیم‌های قرمز و سفید برگزار شد که تیم سفید با تک‌گل محمدحسین کنعانی‌زادگان به برتری دست یافت. این گل ماحصل سانتر باکیفیت رامین رضاییان بود. بازیکنی که خیز بلندی برای حضور در سومین جام جهانی‌اش برداشته است.

ناگهان برگشت و مدعی شد

رامین رضاییان پس از دیدار با ترکمنستان در اوایل سال ۲۰۲۴ و در چارچوب دور نخست انتخابی جام جهانی، دیگر به تیم ملی دعوت نشد و به نظر رسید که ترافیک در پست او و سن‌وسالش کاری کرده تا امیر قلعه‌نویی قلم قرمز روی نامش بکشد. با این حال نمایش خوب این فول‌بک/وینگ‌بک کهنه‌کار باعث شد تا کادرفنی تیم ملی برای تورنمت کافا ۲۰۲۵ و پس از غیبت در دور اصلی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ او را بار دیگر به اردو فرابخواند. رضاییان از آن زمان تا به حال فقط یک مرتبه و در جام چهارجانبه امارات همراه تیم ملی نبود و حالا در لباس تیم سفید موفق شد پاس گلی مهم را ارسال کند و نشان دهد انگیزه فوق‌العاده زیادی برای حضور در بزرگ‌ترین رویداد فوتبالی جهان دارد و سه رقیبش باید حسابی از او واهمه داشته باشند.

رقبای رامین در چه وضعیتی هستند؟

در بازی تیم‌های قرمز و سفید امیر قلعه‌نویی اقدام جالبی انجام داد و با توجه به غیبت لژیونر‌هایی که اکثرا در فاز تهاجمی هستند، از آریا یوسفی به عنوان وینگر راست بهره برد و او را از رقابت در سمت راست خط دفاعی معاف نمود. باید قضاوت نهایی را به آینده موکول کرد، اما این احتمال وجود دارد که ستاره سپاهان به جای حضور در پست پرتردد دفاع راست، به عنوان یک وینگر در لیست حضور داشته باشد. مصدومیت نگران‌کننده علی قلی‌زاده و احتمال غیبتش در آمریکا نیز می‌تواند به این احتمال قوت ببخشد.

دانیال اسماعیلی‌فر و صالح حردانی در مسابقه دوستانه لباس قرمز بر تن داشتند. کادرفنی تصمیم گرفت تا از مدافع کناری باتجربه تراکتور به عنوان مهره فیکس بهره ببرد و صالح از دقیقه ۶۳ جای او را گرفت. پیش‌تر حردانی جدی‌ترین گزینه سمت راست خط دفاعی به حساب می‌آمد، اما نیمکت‌نشینی‌اش در بازی اخیر و درخشش رامین رضاییان، تردید‌ها را افزایش داده است. نباید فراموش کرد که بازی اول تیم ملی در جام جهانی مقابل نیوزیلند خواهد بود و ایران برای صعود به دور دوم، نیاز به سه امتیاز دارد و رویکرد تهاجمی در آن مسابقه شانس رامین را حداقل نسبت به بازیکن استقلال بیش‌تر خواهد کرد.


بیشتر بخوانید: علیرضا بیرانوند پس از بازنشستگی چه شغلی خواهد داشت؟


می‌توان گفت فعلا و پس از انجام ۲ مرحله اردو و یک بازی دوستانه، رضاییانِ ۳۶ ساله گوی سبقت را از ۳ رقیب دیگرش ربوده و یک گام به حضور در جام جهانی و بازی کردن از ابتدا نزدیک‌تر شده است. البته زمان قابل توجهی تا دوئل برابر نیوزیلند باقی مانده و اتفاقات زیادی ممکن است به وقوع بپیوندد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار