تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵

هزینه سفر میلیاردی تاج به کانادا بر عهده چه کسی بود؟

فدراسیون فوتبال با ارسال جوابیه‌ای مدعی شد تمام هزینه‌های سفر تاج به کانادا بر عهده فیفا بوده است.

سفر کانادای تاج

اقتصاد۲۴- معاون هماهنگی و اجرایی دبیرکل توضیحاتی را در پی انتشار مطلب هزینه ۲ میلیارد تومانی برای هیچ! سفر ناکام تاج و همراهان به کانادا چقدر آب خورد؟ ارائه کرد.

حامد مومنی، با اشاره به مطلب «هزینه ۲ میلیارد تومانی برای هیچ! سفر ناکام تاج و همراهان به کانادا چقدر آب خورد؟» گفت: با توجه به برگزاری هفتادو ششمین کنگره فیفا، به دعوت رسمی فدراسیون جهانی از فدراسیون‌های عضو، نمایندگان کشور‌ها در این کنگره حضور داشته که تمامی هزینه‌های مربوط به شرکت در این اجلاس برعهده فیفا است.

وی در ادامه افزود: هزینه سفر نمایندگان فدراسیون فوتبال ایران (۳ نفر) از تهران به ترکیه به دلیل شرایط موجود کشور (عدم وجود پرواز و تردد از مرز‌های زمینی) برعهده فدراسیون بوده و از شهر استانبول به کانادا و بالعکس تمامی هزینه بر عهده فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) بوده است.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار