تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵

جزییات اصابت دو موشک به ناوچه آمریکایی در تنگه هرمز

یک ناوچه آمریکایی در پی بی توجهی به هشدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، مورد اصابت دو موشک قرار گرفت و مجبور به عقب گرد شد.

ناوچه آمریکایی

اقتصاد۲۴- منابع خبری محلی در جنوب از اصابت دو موشک به یک ناوچه نیروی دریایی آمریکا خبر می‌دهند. این ناوچه که امروز (دوشنبه) با نقض امنیت تردد و کشتیرانی در حوالی جاسک به قصد عبور از تنگه هرمز حرکت کرده بود، پس از بی‌توجهی به هشدار نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران، هدف حمله موشکی قرار گرفت.

به گزارش این منابع، ناوچه آمریکایی بر اثر این اصابت‌ها از ادامه مسیر بازمانده و مجبور به عقب گرد و فرار از منطقه شده است.

جمهوری اسلامی ایران پیش از این بار‌ها اعلام کرده بود که هرگونه عبور و مرور از تنگه هرمز بدون اخذ مجوز رسمی از ایران امکان‌پذیر نیست و هرگونه نادیده گرفتن این هشدار، با پاسخ قاطع نیرو‌های مسلح رو‌به‌رو خواهد شد.

تا لحظه تنظیم این خبر، جزئیات بیشتری از میزان خسارت‌ها و تلفات احتمادی منتشر نشده است.

منبع: فارس
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار