تاریخ انتشار: ۱۱:۰۲ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵

آغاز مرحله دهم کالابرگ برای ۸۷ میلیون نفر

توزیع مرحله دهم کالابرگ برای سرپرستان خانوار با آخر کد ملی ۰، ۱ و ۲ از امروز آغاز شد.

آغاز مرحله دهم کالابرگ برای ۸۷ میلیون نفر

اقتصاد۲۴- مرحله دهم طرح کالابرگ الکترونیکی با هدف تداوم حمایت معیشتی خانوار‌ها آغاز شد و بر اساس اعلام معاون وزیر کار، حدود ۸۷ میلیون نفر در این مرحله مشمول دریافت اعتبار خرید هستند.

بر پایه این اعلام، زمان‌بندی مراجعه مشمولان بر اساس رقم پایانی کد ملی سرپرست خانوار تعیین شده است. از امروز ۱۵ اردیبهشت، خانوار‌هایی که رقم پایانی کد ملی سرپرست آنها ۰، ۱ و ۲ است، به همراه نیرو‌های مسلح و افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی، می‌توانند برای خرید به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

همچنین از ۲۰ اردیبهشت، امکان استفاده از کالابرگ برای مشمولانی که رقم پایانی کد ملی آنها ۳، ۴ و ۵ است، فراهم خواهد شد. در ادامه نیز از ۲۵ اردیبهشت، خانوار‌های دارای کد‌های پایانی ۶، ۷، ۸ و ۹ می‌توانند خرید خود را انجام دهند.

مشمولان این طرح می‌توانند در زمان‌بندی اعلام‌شده با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، اقلام مورد نیاز خود را خریداری کنند.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار