تاریخ انتشار: ۱۵:۵۵ - ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵

ایران چند قایق تندرو دارد؟

فایننشال تایمز نوشت: ایران بیش از ۱۰۰۰ قایق بدون سرنشین که قادر به پرتاب موشک یا اژدر هستند و بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ قایق تهاجمی تندرو در اختیار دارد.

ایران چند قایق تندرو دارد؟

اقتصاد۲۴- بنابر اعلام یک رسانه آمریکایی، ایران بیش از ۱۰۰۰ قایق بدون سرنشین که قادر به پرتاب موشک یا اژدر هستند و بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ قایق تهاجمی تندرو داشته باشد.

فایننشال تایمز نوشت: ایران بیش از ۱۰۰۰ قایق بدون سرنشین که قادر به پرتاب موشک یا اژدر هستند و بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ قایق تهاجمی تندرو در اختیار دارد.

این قایق‌ها وقتی با موشک‌ها و پهپاد‌ها ترکیب می‌شوند، خطرناک‌تر می‌شوند، زیرا ایجاد حالت ترس وعدم اطمینان کافی است تا شرکت‌های کشتیرانی از عبور از تنگه هرمز خودداری کنند یا هزینه‌های بیمه را به شدت افزایش دهند.

برایان کلارک، کارشناس نظامی گفت: ایالات متحده با تشدید فشار نظامی، «تحریک کاملی» را برای ایران فراهم کرد و به تهران توجیهی برای فعال کردن تاکتیک‌هایی که دهه‌ها به کار گرفته بود، داد.

منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار