تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵

مراسم تقدیر از برگزیدگان آزمون‌های سرآمدان ۳ و ۴ بیمه سرمد برگزار شد

مراسم تقدیر از ۵ رتبه برتر دوره‌های سوم و چهارم آزمون سرآمدان، که در ماه‌های شهریور و بهمن ۱۴۰۴ برگزار شده بود، با حضور سید محمد مهدی بهشتی‌نژاد، مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره، معاونان، جمعی از مدیران شرکت و برگزیدگان این دو دوره برگزار شد.

مراسم تقدیر از برگزیدگان آزمون‌های سرآمدان ۳ و ۴ بیمه سرمد برگزار شد

اقتصاد۲۴-  بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش همکاران مدیریت منابع انسانی، بر اهمیت سنجش و ارزیابی مستمر توانمندی‌های کارکنان به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه سازمانی تاکید داشت و گفت: سرمایه‌های انسانی خلاق، متخصص و توانمند به عنوان دارایی واقعی و پایدار شرکت هستند و سرمایه‌گذاری در توسعه فردی و دانشی برای آنان، تضمین‌کننده آینده موفق سازمان خواهد بود.

ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار