تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵

شبکه ۱۴ اسرائیل تصمیم نهایی ترامپ را فاش کرد

شبکه ۱۴ اسرائیل نوشت: تنها راهی که برای ترامپ باقی مانده، انجام یک عملیات نظامی علیه ایران است.

شبکه ۱۴ اسرائیل تصمیم نهایی ترامپ را فاش کرد

اقتصاد۲۴- شبکه ۱۴ اسرائیل امروز (دوشنبه) مدعی شد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا چاره‌ای جز حمله به ایران ندارد.

الجزیره به نقل از این شبکه نوشت: برآورد‌ها در اسرائیل حاکی از آن است که رئیس‌جمهور ترامپ در یک چهارراه تصمیم‌گیری قرار دارد.

شبکه ۱۴ اسرائیل تصمیم نهایی ترامپ را فاش کرد

این شبکه افزود: راهی که برای ترامپ باقی مانده، انجام یک عملیات نظامی علیه ایران است، زیرا دیگر قادر به تحمل ادامه مسیر بن‌بست مذاکرات نیست.

در ادامه گزارش این شبکه ادعا شده است: پنجره فرصت برای اقدام نظامی ترامپ به‌دلیل نزدیکی زمان آغاز بازی‌های المپیک، محدود است.

منبع: اقتصاد آنلاین
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار