تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

بن‌گویر: توقف آتش‌بس در لبنان اشتباهی بزرگ است

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی جنجالی اعلام کرد توقف آتش‌بس با لبنان «اشتباهی بزرگ» است و مدعی شد این توافق در نهایت موجب تقویت حزب‌الله خواهد شد.
بن‌گویر: توقف آتش‌بس در لبنان اشتباهی بزرگ است

اقتصاد۲۴- ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم، صبح امروز با انتقاد شدید از اعلام توافق آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان از سوی واشنگتن، آن را «خطایی بزرگ» توصیف کرد.

وی گفت: این توافق بر پایه «تصورات غیرواقعی برخی مشاوران» شکل گرفته است که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به سمت تصمیمات نادرست سوق داده‌اند.

وی با تکرار مواضع تند خود علیه مقاومت لبنان، اظهار کرد که حزب‌الله از جنوب رود لیتانی عقب‌نشینی نخواهد کرد و در نتیجه این روند، به جای تضعیف، قوی‌تر خواهد شد.

بن‌گویر تأکید کرد که اسرائیل به جای پذیرش این وضعیت، باید راهبردی متفاوت در قبال حزب الله اتخاذ کند.

این وزیر تندرو کابینه رژیم صهیونیستی همچنین با درخواست برگزاری نشست فوری کابینه، خواستار رأی‌گیری درباره توقف آتش‌بس شد و از نخست‌وزیر خواست موضعی قاطع‌تر در برابر این تصمیم اتخاذ کند.

بن‌گویر پیش‌تر نیز با انتقاد از سیاست‌های دولت در قبال لبنان، خواستار ادامه حملات نظامی و حتی اقدامات گسترده‌تر علیه بیروت شده و در مواضعی جداگانه از نقش میانجی‌گری آمریکا در روند مذاکرات انتقاد کرده بود.

وی همچنین از کابینه خواسته بود که توسعه اشغالگری در جنوب لبنان را از آمریکا مطالبه کند.

در مقابل، اسرائیل کاتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی این توافق را «دستاوردی مهم» توصیف کرد و مدعی شد که این روند می‌تواند در صورت تداوم، به تغییرات امنیتی و سیاسی در مرزهای شمالی فلسطین اشغالی منجر شود.

کاتس همچنین با حمایت از سیاست‌های کابینه به بنیامین نتانیاهو، تأکید کرده است که ارتش اسرائیل همچنان در منطقه نقش فعال خواهد داشت و هدف نهایی، تأمین امنیت ساکنان شمال سرزمین‌های اشغالی است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار