تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵

ماجرای دیدارهای منظم رهبر شهید با همسر امام خمینی چه بود؟

حضرت آیت الله خامنه ای هر ساله برای احوال‌پرسی از همسر امام، بانو خدیجه ثقفی، دیدارهایی با ایشان داشتند.

همسر امام خمینی

اقتصاد۲۴- پس از ارتحال امام خمینی (س) در خرداد ۱۳۶۸، رهبر شهید انقلاب، حضرت آیت الله خامنه‌ای هر ساله برای احوال‌پرسی از همسر گرامی امام، بانو خدیجه ثقفی، دیدار‌هایی با ایشان داشتند. همه‌ی دیدار‌ها به‌جز دیدار آخر در بهمن ۱۳۸۷ که در بیمارستان و برای عیادت از ایشان صورت گرفت، در بیت امام در جماران صورت پذیرفته است.

در ادامه، شرح یکی از دیدار‌های رهبر شهید انقلاب با بانو خدیجه ثقفی را می‌خوانیم:

رهبر شهید انقلاب: خانم! ان شاءالله حال‌تان خوب است؟

همسر حضرت امام: خیلی لطف فرمودید. سایه‌تان کم نشود.

من همیشه احوال‌پرستان هستم.

همسر حضرت امام: خدا ان شاءالله سایه‌ی شما را از سر این ملت کم نکند.

من می‌خواهم بیشتر خدمت شما برسم، اما دیگر گرفتاری‌ها و یک‌قدری هم ملاحظه‌ی حال شما مانع می‌شود.

همسر حضرت امام: خیلی متشکر آقا، خیلی از شما متشکر هستیم. من خودم هم خیلی دلم می‌خواهد زیاد بیایم خدمت خانم (همسر رهبر شهید انقلاب)، همچنین خدمت شما؛ ولی من دو سال است مریضم. خیلی ضعف و سستی اعصاب و پادرد و کمردرد و از این چیز‌ها دارم. از خانه نمی‌توانم خیلی بیرون بیایم.

بله، از خانواده و از آقایان شنیده بودم کسالت دارید...

همسر حضرت امام: حضرتعالی که با گرفتاری‌ها می‌سازید لابد؟

الحمدلله گرفتاری مهمی نیست؛ بله، بد نیست الحمدلله. من خیلی راضیم از آنچه دارد می‌گذرد بحمدالله.

همسر حضرت امام: مسئولیت یک ملتی را آدم عهده‌دار باشد، سخت است.

بله، البته این که سنگین است. به خصوص برای امثال بنده ـ آدم‌های کوچک ـ خیلی سخت است. ولی خب از گذران امور و اینها، راضیم من الحمدلله. از مجموع اوضاع ناراضی نیستم. ان شاءالله خدای متعال لطف کند، مسئولین و هر کسی هر کاری دارد بتوانند ان‌شاءالله با جدیت دنبال کند، کار‌ها بهتر خواهد شد.

۱۳۷۸/۰۷/۰۱

منبع: کتاب یاد و یادگار؛ انتشارات انقلاب اسلامی

منبع: جماران
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار