تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۵

ذوق زدگی زن مکزیکی پس از گرفتن امضا از مهدی طارمی + فیلم

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در حاشیه برگزاری تمرین در شهر تیخوانا در شرایط سخت به هوادار مکزیکی امضا داد.

ذوق زدگی زن مکزیکی پس از گرفتن امضا از مهدی طارمی + فیلم

اقتصاد۲۴- تیم ملی فوتبال ایران خود را برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ آماده می‌کند و شاگردان امیر قلعه نویی سومین جلسه تمرینی خود در شهر تیخوانا مکزیک را پشت سر گذاشتند و قرار است فردا پنج شنبه ۲۱ خرداد در دیداری تدارکاتی رو در روی تیم زیر ۲۱ سال تیخوانا قرار گیرند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» در مکزیک که تیم ملی فوتبال ایران را زیر نظر دارد، تصاویری منتشر کرده که در آن، مهدی طارمی مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان از پشت فنس‌ها به هوادار مکزیکی خود امضا می‌دهد.

همچنین در این گزارش یکی از هواداران مکزیکی به خبرنگار «آسوشیتدپرس» می‌گوید: ما در آستانه جام جهانی هستیم، هر تیمی که باشد، و من اینجا در تیخوانا، مکزیک هستم. برای ما این یک خوشحالی است و ما انسان‌دوستانه رفتار می‌کنیم، به همین دلیل به آنها خوش‌آمد می‌گوییم؛ چون باید به این هم افتخار کنیم که تیخوانا می‌تواند پذیرای هر فردی از سراسر جهان باشد.

کد ویدیو
منبع: فرارو
ارسال نظر
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار