تاریخ انتشار: ۰۷:۳۰ - ۱۰ تير ۱۴۰۵

اعطای ۴۹ هزار فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از سوی بانک ملت در سه ماهه اول سال

بانک ملت، از ابتدای سال جاری تا پایان خردادماه، بیش از ۱۱۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج و فرزندآوری به حدود ۴۹ هزار نفر از متقاضیان پرداخت کرده است.

اعطای ۴۹ هزار فقره تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از سوی بانک ملت در سه ماهه اول سال

اقتصاد۲۴- این بانک در سه ماهه نخست امسال و در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مبلغ ۹۶.۹۱۹ میلیارد ریال تسهیلات ازدواج به ۲۸.۸۸۴ نفر از متقاضیان اعطا کرده است.

بانک ملت همچنین در نخستین فصل سال جاری، در بخش تسهیلات فرزندآوری نیز عملکرد مطلوبی داشته و توانسته است ۱۸.۳۶۱ میلیارد ریال تسهیلات به ۱۹.۵۹۱ نفر از متقاضیان پرداخت کند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار