تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۹ تير ۱۴۰۵

هدیه خطرناک اردوغان به رهبران ناتو / برخی رهبران به دلیل قوانین داخلی نتوانستند هدیه را به کشورشان ببرند! /مارک کارنی: هدیه را فورا به پلیس تحویل دادم

رهبران غربی برای گفتگو درباره امنیت در جهانی که هر روز پرمخاطره‌تر می‌شود، به ترکیه آمدند؛ اما هر کدام از آن‌ها در زمان بازگشت، یک اسلحه ریوولوِر (شش‌لول) و شش فشنگ همراه خود داشتند.
 
 

اردوغان

اقتصاد۲۴-  این هدیه نامتعارف از سوی میزبان نشست این هفته ناتو، یعنی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، با هدف به رخ کشیدن صنعت رو به رشد دفاعی کشورش تدارک دیده شده بود؛ اما مقامات سراسر این ائتلاف نظامی را انگشت‌به‌دهن و سردرگم باقی گذاشت. برخی از آن‌ها به دلیل قوانین سخت‌گیرانه حمل سلاح در کشورهایشان مجبور شدند هدیه خود را جا بگذارند و برخی دیگر نیز آن را به موزه‌ها اهدا کردند.

بر اساس گزارش اسوشیتدپرس مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا در این باره به خبرنگاران گفت: «یک‌هو به ذهنم رسید که هدیه من، یعنی شربت افرا، اصلاً با هدیه او همخوانی نداشت و کم می‌آورد!» او در ادامه افزود که این سلاح اکنون در اختیار پلیس قرار گرفته است: «می‌خواهم به کانادایی‌ها اطمینان دهم که آن‌ها اسلحه را از من دور نگه می‌دارند.»

روی این ریوولورها نام رهبران حکاکی شده بود. پیتر مجار، نخست‌وزیر جدید مجارستان، با انتشار تصویری از یک جعبه تزئینی حاوی این اسلحه و شش فشنگ در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یک هدیه غیرعادی از سوی پرزیدنت اردوغان در نشست ناتو: یک اسلحه ریوولور مگنوم به همراه مهمات که نام من روی آن حک شده است.» هنوز دقیقاً مشخص نیست که او با این هدیه چه کار کرده است.

هدیه خطرناک اردوغان به رهبران ناتو / برخی رهبران به دلیل قوانین داخلی نتوانستند هدیه را به کشورشان ببرند! / مارک کارنی: هدیه را فورا به پلیس دادم

سخنگوی اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد که وی از اردوغان بابت این هدیه تشکر کرده است و این اسلحه پس از غیرفعال‌سازی (دمیلیتاریزه شدن)، به یک موزه نظامی اهدا خواهد شد.

منبع: خبر آنلاین
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار