
اقتصاد۲۴- مهاجم تیم ملی ایران یکشنبه شب وارد هلند شد و از صبح دوشنبه در تمرینات گروهی المپیاکوس حضور پیدا کرد. طارمی به دلیل همراهی ایران در جام جهانی و حذف تیم ملی در مرحله گروهی، چند روز بیشتر از سایر بازیکنان مرخصی داشت.
المپیاکوس در حال برگزاری دومین مرحله آمادهسازی خود در هلند است. این تیم پس از انجام دو مسابقه تدارکاتی متوالی برابر فورتونا سیتارد و آژاکس، پنج روز بدون بازی خواهد داشت تا مندیلیبار فرصت بیشتری برای اجرای برنامههای تاکتیکی و هماهنگکردن بازیکنان تازهوارد داشته باشد.
طارمی در روزهای ابتدایی با برنامهای اختصاصی و متناسب با شرایط بدنیاش تمرین خواهد کرد تا بهتدریج به آمادگی کامل برسد. انتظار میرود مهاجم ایرانی در دیدارهای تدارکاتی مقابل آنتورپ و آلکمار دقایقی برای المپیاکوس به میدان برود.

