تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۵

واردات کالاهای اساسی با مشکل مواجه شد؟

وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تامین پایدار امنیت غذایی گفت: با وجود فشارهای اقتصادی جنگ و هزینه‌های حمل‌ونقل، ذخایر راهبردی کشور در شرایط مطلوبی قرار دارد و مشکلی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد.

کالاهای اساسی

اقتصاد۲۴- بر اساس اعلام وزارت کشاورزی، غلامرضا نوری در تشریح نتایج نشست مشترک با اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: در این نشست موضوعات کلیدی مانند امنیت غذایی، وضعیت آب و خاک، تامین سم و کود و مطالبات گندمکاران بررسی شد.

وی با اشاره به دستور رئیس‌جمهور برای تسریع در پرداخت مطالبات کشاورزان، افزود: روند پرداخت‌ها با سرعت در حال انجام است و خرید تضمینی گندم نیز از مرز ۷ میلیون تن عبور کرده است.

وزیر جهاد کشاورزی در خصوص افزایش قیمت کالا‌های اساسی گفت: بخشی از این افزایش بعلت اصلاحات ساختاری در پرداخت یارانه‌ها (انتقال یارانه از اول زنجیره به کالابرگ) و بخش دیگر بعلت تأثیر شرایط جنگی و افزایش هزینه‌های بین‌المللی حمل‌ونقل است. با این حال، هیچ کالای اساسی خارج از ضوابط تنظیم بازار عرضه نمی‌شود و نظارت‌های وزارت جهاد، وزارت صمت و سازمان تعزیرات با جدیت ادامه دارد.

نوری با هشدار نسبت به شکاف در تشکیل سرمایه بخش کشاورزی، افزود: نرخ تشکیل سرمایه در این بخش حدود نصف سهم واقعی آن در اقتصاد است و از مجلس انتظار داریم با تقویت اعتبارات عمرانی به‌ویژه در حوزه آب و خاک، این عقب‌ماندگی تاریخی را جبران کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار