
اقتصاد۲۴- اسرائیل ادعا کرد در جریان حمله هوایی شب گذشته به منطقه انصار در جنوب لبنان، یک مقر مرکزی حزبالله را هدف قرار داده و مدعی شد علی سمیر الحاج حسن، فرمانده یکی از بخشهای یگان رضوان حزبالله، در این حمله کشته شده است.
بر اساس بیانیه اسرائیل، این حمله در واکنش به عملیاتی انجام شد که حزبالله علیه نیروهای اسرائیلی در منطقهای که ارتش اسرائیل آن را «منطقه امنیتی» مینامد، انجام داده بود.
اسرائیل مدعی شد مقر هدف قرار گرفته، مرکزی برای فرماندهی و مدیریت فعالیتهای حزبالله در این منطقه بوده است.
در این بیانیه، علی سمیر الحاج حسن بهعنوان فرمانده یک بخش از یگان رضوان معرفی شده و ارتش اسرائیل مدعی شده است که او به همراه شماری دیگر از اعضای حزبالله در این حمله به شهادت رسیدهاند.
بیشتر بخوانید: لایحه تغییر ساعت رسمی کشور همچنان بلاتکلیف
همزمان، منابع لبنانی گزارش دادهاند که در حمله به ساختمانی در اطراف انصار، شماری از غیرنظامیان نیز کشته شدهاند. وزارت بهداشت لبنان شمار قربانیان حمله به انصار را هفت نفر، از جمله سه کودک و دو زن، اعلام کرده است.
اسرائیل مدعی شده است که اعضای خانواده علی سمیر الحاج حسن نیز هنگام حمله در محل حضور داشتهاند، اما هدف اصلی حمله، او و مقر مورد ادعای حزبالله بوده است.