تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

هم‌افزایی بیمه معلم و آموزش‌وپرورش بوشهر برای ارتقای رفاه فرهنگیان

علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم، روز شنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵ با غلامرضا دانشور، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان بوشهر دیدار و گفت‌و‌گو کرد که این نشست با حضور مسعود شکوهی، رئیس هیئت‌مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان برگزار شد.

هم‌افزایی بیمه معلم و آموزش‌وپرورش بوشهر برای ارتقای رفاه فرهنگیان

اقتصاد۲۴- در این دیدار که با هدف توسعه تعاملات بین‌بخشی انجام شد، راهکار‌های ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای به جامعه فرهنگیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، ضمن تأکید بر ضرورت تقویت تعامل میان نهاد‌های خدمت‌رسان، بر هم‌افزایی هرچه بیشتر در مسیر پاسخ‌گویی به نیاز‌های رفاهی و بیمه‌ای فرهنگیان تأکید شد. همچنین طرفین به بررسی ظرفیت‌های موجود برای گسترش خدمات، افزایش رضایت‌مندی بیمه‌گزاران و بهره‌گیری از بستر‌های مشترک به‌منظور ارائه خدمات مطلوب‌تر پرداختند.

مسعود شکوهی، رئیس هیئت‌مدیره صندوق ذخیره فرهنگیان نیز در این جلسه با تأکید بر اهمیت انسجام میان مجموعه‌های مرتبط با حوزه آموزش و رفاه، این‌گونه دیدار‌ها را زمینه‌ساز تصمیم‌گیری‌های کلان و مؤثر در تأمین منافع فرهنگیان برشمرد.

مدیرعامل بیمه معلم و هیأت همراه، ضمن حضور در شعبه بوشهر و بازدید از بخش‌های مختلف آن، از نزدیک در جریان نحوه ارائه خدمات به فرهنگیان و سایر بیمه‌گزاران قرار گرفتند.

در ادامه این سفر، علی صیادزاده با مدیران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و شرکت کشتیرانی هوپاد دریا دیدار و گفت‌و‌گو کرد که طی این نشست‌ها، ضمن بررسی ظرفیت‌های همکاری بر گسترش تعاملات دوجانبه و توسعه خدمات بیمه‌ای در حوزه‌های تخصصی تأکید شد.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار