تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵

رقم شوکه‌کننده انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات؛ فقط ۴۰۰ هزار دلار!

یک خبرگزاری کشور امارات به رقم انتقال مهاجم تیم ملی فوتبال ایران به تیم الوصل اشاره کرد.

مهدی طارمی

اقتصاد۲۴- باشگاه الوصل امارات روز گذشته (شنبه) به‌صورت رسمی از پیوستن مهدی طارمی به تیم فوتبال این باشگاه خبر داد تا مهاجم تیم ملی ایران، به دوران هفت ساله حضور در قاره سبز پایان بدهد.

خبرگزاری «نبض» امارات درباره جزئیات قرارداد طارمی با الوصل نوشت: «مهاجم جدید الوصل قراردادی یک ساله با این باشگاه امضا کرده و مبلغ انتقال او به فوتبال امارات ۴۰۰ هزار دلار برآورد می‌شود.»

مهاجم ۳۴ ساله تیم ملی ایران هنوز به مدت یک سال با باشگاه المپیاکوس قرارداد داشت، اما با نظر مندیلیبار سرمربی تیم المپیاکوس در فهرست اروپایی این تیم قرار نگرفت و در نهایت از فوتبال یونان رفتنی شد.

الوصل که دو بازی ابتدایی خود در لیگ حرفه‌ای امارات را با پیروزی پشت سر گذاشته، در لیگ نخبگان آسیا شرکت می‌کند و روز‌های ۲ آذر و ۲۶ بهمن به ترتیب به مصاف تراکتور و استقلال می‌رود.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار