تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۵

متقاضیان خودرو‌های وارداتی حساب خود را در بانک ملی ایران وکالتی کنند

همزمان با آغاز مرحله جدید عرضه خودرو‌های وارداتی، متقاضیان می‌توانند به صورت غیرحضوری نسبت به وکالتی‌کردن حساب خود در بانک ملی ایران اقدام کنند.

متقاضیان خودرو‌های وارداتی حساب خود را در بانک ملی ایران وکالتی کنند

اقتصاد۲۴- مرحله جدید عرضه خودرو‌های وارداتی از روز یکشنبه اول شهریورماه ۱۴۰۵ آغاز می‌شود و متقاضیان تا ساعت ۲۳:۵۹ روز چهارشنبه چهارم شهریورماه فرصت دارند نسبت به انجام فرایند‌های مربوط اقدام کنند.

مشتریان گرامی برای وکالتی‌کردن حساب خود می‌توانند با مراجعه به سامانه «فیروزه» بانک ملی ایران به نشانی firoozeh.bank-melli.ir، فرایند مربوط را به صورت غیرحضوری انجام دهند. متقاضیان باید ضمن وکالتی‌کردن حساب، حداقل ۵۰۰ میلیون تومان موجودی در حساب خود داشته باشند.

گفتنی است وکالتی‌کردن حساب بانکی یکی از الزامات ثبت‌نام متقاضیان خرید خودرو‌های وارداتی است و مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند بدون مراجعه حضوری به شعب، از طریق سامانه فیروزه نسبت به انجام این فرایند اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار