تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۵

نشست مشترک مدیرعامل بیمه معلم و مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز برگزار شد

علی صیادزاده، مدیرعامل بیمه معلم، روز سه‌شنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۵، در نشستی با فرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز، روند همکاری‌های جاری میان دو مجموعه را مورد بررسی قرار داد.

نشست مشترک مدیرعامل بیمه معلم و مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز برگزار شد

اقتصاد۲۴- این جلسه که با هدف هم‌افزایی در ارائه خدمات به فرهنگیان صورت گرفت، به مرور سازوکار‌های اجرایی مرتبط با قرارداد‌های بیمه‌ای اختصاص داشت. در این دیدار، طرفین ضمن گفت‌و‌گو پیرامون وضعیت موجود، بر اهمیت تداوم تعاملات اداری میان دو نهاد تأکید کردند.

علی صیادزاده در این جلسه با بیان این‌که بیمه معلم متعهد به ارائه خدمات بر اساس مفاد قرارداد‌های فی‌مابین است، تصریح کرد: تلاش تیم مدیریتی بیمه معلم در شعب استان‌ها، مدیریت دقیق فرآیند‌ها و پاسخگویی منظم در چارچوب‌های تعیین‌شده است. برگزاری چنین نشست‌هایی با هدف ایجاد هماهنگی بیشتر در سطوح استانی و پیشبرد بهتر امور جاری برنامه‌ریزی شده است.

در ادامه این دیدار، فرزاد شعبانی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان البرز نیز ارتباط میان مجموعه آموزش‌وپرورش و بیمه معلم را در مسیر اجرای تعهدات، مطلوب ارزیابی کرد. وی افزود: تداوم این جلسات، بستر مناسبی برای تبادل نظر و هماهنگی در پیگیری امور مرتبط با بیمه فرهنگیان فراهم می‌آورد.

در پایان این نشست، طرفین بر لزوم حفظ هماهنگی‌های ستادی و استانی برای ارائه خدمات مطابق با قرارداد‌های جاری تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار