تاریخ انتشار: ۰۲:۳۰ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۵

قدردانی ایران از روسیه و چین

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پیامی از روسیه و چین و کشورهای دیگر در شورای امنیت که از قطعنانه ضد ایرانی حمایت نکردند، قدردانی کرد.

قدردانی ایران از روسیه و چین

اقتصاد۲۴-نمایندگی ایران در سازمان ملل در نیویورک در پیامی در شبکه مجازی ایکس با اشاره به نشست امروز شورای امنیت سازمان ملل، که در آن پیش‌نویس قطعنامه ایالات متحده که با انگیزه‌های سیاسی و با هدف احیای مأموریت «هیئت کارشناسان» کمیته غیرقانونی ۱۷۳۷ ارائه شده بود، به تصویب نرسید گفت: روسیه و چین بار دیگر قاطعانه از منشور سازمان ملل، حقوق بین‌الملل و یکپارچگی شورا دفاع کردند و مانع از تلاش مذبوحانه دیگری از سوی ایالات متحده و متحدانش برای سوءاستفاده از شورای امنیت در راستای اهداف سیاسی خود شدند.

نمایندگی کشورمان از روسیه و چین به خاطر مواضع اصولی و ثابت و اقدامات قاطعانه امروزشان قدردانی کرد و افزود: همچنین از سومالی و پاکستان به دلیل مواضع ارزشمند و رأی ممتنع آن‌ها تقدیر می‌کنیم.

نمایندگی ایران اظهار کرد: ایران بر موضع اصولی، دیرینه و ثابت خود تأکید مجدد می‌کند که قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در تاریخ ۱۸ اکتبر ۲۰۲۵ به‌طور قطعی منقضی شده است. از آن تاریخ، تمامی مفاد، اقدامات، محدودیت‌ها و سازوکارهای مرتبط با موضوع هسته‌ای برای همیشه پایان یافت؛ شورای امنیت به بررسی پرونده هسته‌ای ایران خاتمه داد و موضوع «عدم اشاعه» از دستور کار حذف شد.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار