تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۵

واکنش نماینده ولی فقیه در مازندران به سخنان ترامپ

آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به سخنان اخیر دونالد ترامپ درباره تصمیمات جدید در قبال ایران، گفت: انسان ممکن است برای دیگران تصمیم بگیرد، اما اراده الهی نیز وجود دارد و سرنوشت ملت‌ها صرفاً با تصمیم قدرت‌های بزرگ تعیین نمی‌شود.

واکنش نماینده ولی فقیه در مازندران به سخنان ترامپ

اقتصاد۲۴-آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ساری که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با تأکید بر ضرورت تقوای الهی، اظهار کرد: انسان مؤمن و باتقوا در هر شرایطی به وظیفه خود عمل می‌کند و اگر دفاع از کشور و مردم به وظیفه تبدیل شود، نباید از مسئولیت خود شانه خالی کند.

وی با اشاره به آموزه‌های اسلامی درباره پرهیز از درخواست جنگ، افزود: ما جنگ‌طلب نیستیم و از خداوند می‌خواهیم جنگ و ناامنی رخ ندهد و مردم در آرامش و امنیت زندگی کنند، اما اگر جنگی بر ما تحمیل شود، باید با قدرت در برابر دشمن ایستادگی و از کشور دفاع کنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه ملت ایران خواهان صلح، امنیت و عدالت در جهان است، تصریح کرد: ملت ایران در انتظار برقراری صلح و عدالت فراگیر است، اما قدرت‌هایی وجود دارند که استقلال کشورها را برنمی‌تابند و می‌خواهند ملت‌ها تحت سلطه آنان باشند.

 

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار