تاریخ انتشار: ۰۱:۳۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۵
اقتصاد۲۴ گزارش می‌دهد:

پیش بینی بورس امروز چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ / نبرد هیجان و واقعیت در بورس

به نظر می‌رسد بورس در آستانه ورود به پاییز، از فاز صعود هیجانی به مسیر تعادل و تحلیل محور تغییر ریل داده است. این رفتار می‌تواند زمینه را برای کف‌سازی شاخص کل در سطوح فعلی و آماده‌سازی برای موج بعدی تقاضا فراهم کند.
بورس

اقتصاد۲۴- بازار سرمایه در آخرین روز از تابستان، بار دیگر به ریزش ادامه داد. شاید بتوان آخرین هفته شهریور ماه را بدترین هفته بورس تهران نام گذاری کرد. چه اینکه بازار سهام که پس از عبور تاریخی از کانال‌های ۵، ۶ و در نهایت ۷ میلیون واحدی در شهریورماه، رکورد جدید ۷.۵ میلیون واحد را ثبت کرده بود، در روز‌های پایانی ماه وارد فاز اصلاحی شد.

معاملات روز سه‌شنبه ۳۱ شهریور نیز در ادامه روز‌های کاهشی قبلی ترمز رشد بازار را کشید و معامله‌گران در مواجهه با ریسک‌های سیاسی اقدام به فروش سهام خود کردند.

فرجام ریزش بورس در آخرین روز تابستان

معاملات روز گذشته اگرچه با امیدواری خریداران و فوران تقاضا در ۱۰ دقیقه ابتدایی آغاز شد، اما به سرعت تحت تأثیر فشار سنگین عرضه‌ها قرار گرفت. عقب‌نشینی ۱۱۳ هزار واحدی شاخص کل و تثبیت آن در ارتفاع ۷ میلیون و ۱۶۷ هزار واحد، در کنار افت شاخص هم‌وزن به سطح ۱.۹۲ میلیون واحد، نشان داد که عقب‌نشینی قیمتی تنها به نماد‌های شاخص‌ساز بازار محدود نبوده و کلیت نماد‌ها را در بر گرفته است.


بیشتر بخوانید: بورس در گرداب سیگنال‌های سیاسی / چرا شاخص کل بورس تهران از ۷.۵ میلیون واحد عقب نشست؟


خروج نزدیک به ۴.۸ همت پول حقیقی و غلبه سرانه فروش ۱۱۵ میلیون تومانی بر سرانه خرید ۷۴ میلیون تومانی، از برتری کامل فروشندگان در نیمه دوم معاملات حکایت دارد. این جابه‌جایی نقدینگی، برآیند طبیعی تثبیت سود توسط معامله‌گرانی است که از صعود‌های اخیر شهریورماه بهره‌مند شده بودند.

پیش بینی معاملات اولین روز پاییز

برای معاملات چهارشنبه ۱ مهرماه، انتظار می‌رود بازار سرمایه کار خود را تحت تأثیر پس‌لرزه‌های فشار عرضه روز سه‌شنبه، متعادل و مایل به منفی آغاز کند.

با توجه به خروج سنگین نقدینگی در معاملات خرد و غلبه ۶۴ درصدی نماد‌های منفی، خریداران احتمالا در نیمه اول بازار دست به عصا حرکت خواهند کرد. با این حال، حفظ کانال ۷.۱ میلیون واحدی می‌تواند به عنوان یک سطح حمایتی روانی عمل کرده و مانع از ریزش‌های هیجانی بیشتر در بازار شود.

در نیمه دوم معاملات فردا، احتمال فروکش کردن موج اول عرضه‌ها و بازگشت نسبی تقاضا در نماد‌های بنیادی و اصلاح‌شده وجود دارد. اگرچه با وجود اخبار منفی نظیر اجرایی شدن تحریم‌ها علیه صنعت هوایی کشور، بازگشت تقاضا به سختی رخ خواهد داد.

به نظر می‌رسد بورس در آستانه ورود به پاییز، از فاز صعود هیجانی به مسیر تعادل و تحلیل محور تغییر ریل داده است. این رفتار می‌تواند زمینه را برای کف‌سازی شاخص کل در سطوح فعلی و آماده‌سازی برای موج بعدی تقاضا فراهم کند.

ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار