تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۰۴ مهر ۱۴۰۵

پزشکیان نیویورک را ترک کرد

مسعود پزشکیان به تهران باز می‌گردد. رئیس جمهور ایران دقایقی پیش نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد.
مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان دقایقی پیش نیویورک را به مقصد تهران ترک کرد. رئیس جمهور برای سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده بود.

او در جریان این سفر علاوه شرکت و سخنرانی در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد با سران کشور‌های سوئیس، عراق، بنگلادش، نروژ، ارمنستان، هلند، لبنان، پاکستان، رئیس شورای اروپا و دبیر کل سازمان ملل به صورت جداگانه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وی همچنین همچنین در این سفر نشست‌هایی با مدیران ارشد رسانه‌های آمریکایی، اندیشکده‌های آمریکایی و ایرانیان مقیم آمریکا داشت.

گفت‌و‌گو با شبکه‌های خبری فاکس نیوز، سی بی‌اس و الجزیره و تشریح و تبیین مواضع کشورمان در خصوص مسائل مختلف داخلی، منطقه‌ای و بین المللی از دیگر برنامه‌های دکتر پزشکیان در سفر به نیویورک بود.

منبع: فرارو
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار