تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۶ مهر ۱۴۰۵

دعوا بین استقلال و تراکتور بالا گرفت

باشگاه استقلال اعلام کرده در صورتی که علیرضا بیرانوند در دیدار مقابل این تیم به میدان برود، موضوع وضعیت نظام‌وظیفه این بازیکن را از مسیر قانونی پیگیری و نسبت به حضور او اعتراض خواهد کرد.

بازی استقلال و تراکتور

اقتصاد۲۴- در آستانه تقابل حساس استقلال و تراکتور، حواشی حقوقی دو باشگاه وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ جایی که وضعیت علیرضا بیرانوند و یاسر آسانی می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی این مسابقه تبدیل شود.

باشگاه استقلال اعلام کرده در صورتی که علیرضا بیرانوند در دیدار مقابل این تیم به میدان برود، موضوع وضعیت نظام‌وظیفه این بازیکن را از مسیر قانونی پیگیری و نسبت به حضور او اعتراض خواهد کرد. در روز‌های اخیر نیز درباره وضعیت سربازی بیرانوند گزارش‌های مختلفی منتشر شده و اعلام شده بود که وضعیت او از ابتدای مهر وارد مرحله جدیدی می‌شود؛ با این حال، باشگاه تراکتور تأکید کرده تا زمان ابلاغ رسمی، بیرانوند بازیکن این تیم محسوب می‌شود.


بیشتر بخوانید: فیلم/ طعنه مجری تلویزیون به بیرانوند بابت سربازی


در سوی دیگر، پرونده یاسر آسانی همچنان یکی از موضوعات مورد بحث در فوتبال ایران است. پیش‌تر چند باشگاه نسبت به حضور این بازیکن در ترکیب استقلال اعتراض کرده بودند، اما کمیته انضباطی شکایت‌های مطرح‌شده را رد کرده و با توجه به استعلام‌های انجام‌شده، حضور آسانی را بدون مانع قانونی اعلام کرده بود.

با این حال، باشگاه تراکتور در موضعی جدید اعلام کرده است که اگر یاسر آسانی در دیدار مقابل این تیم به میدان برود، این باشگاه موضوع را از مسیر حقوقی پیگیری خواهد کرد و حتی برای طرح شکایت به دادگاه عالی ورزش (CAS) اقدام می‌کند.

منبع: برترین ها
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار