تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ - ۱۲ مهر ۱۴۰۵

اسرائیل مدعی ترور دو فرمانده جهاد اسلامی شد

ارتش اسرائیل مدعی ترور دو فرمانده جنبش جهاد اسلامی فلسطین شده است.
ارتش اسراییل

اقتصاد۲۴- ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شد که دو فرمانده جنبش جهاد اسلامی فلسطین را به شهادت رسانده است.

به گزارش شبکه الاقصی، ارتش رژیم صهیونیستی در این بیانیه ادعا کرد که روز گذشته (جمعه) «منیر ابراهیم المصری» رئیس تیم موشک‌های ضد زره گردان‌های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین را در شهر غزه به شهادت رسانده است.

ارتش اسرائیل همچنین در این بیانیه ادعایی، مدعی به شهادت رساندن «احمد محمود الرملاوی» فرمانده یگان موشکی گردان شجاعیه جنبش جهاد اسلامی نیز شده است.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
قوانین ارسال نظر
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نا مرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت، «اقتصاد24» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.
خواندنی‌ها
خودرو
فناوری
آخرین اخبار